Vaikai vasarojo stovykloje „Renkuosi sėkmę“

  • Teksto dydis:

Liepos 5 d. Kaune pasibaigė vaikų asmeninio tobulėjimo ir saviraiškos per sportą stovyklos „Renkuosi sėkmę“ pamaina, kurioje dalyvavo 34 mokiniai: 20 iš Kauno rajono ir 14 iš Kauno miesto.

Aktyviausius jaunuosius sportininkus, 7–14 metų mergaites ir berniukus, atrinko bendrojo ugdymo įstaigų vadovai. Šioje stovykloje pakaunės mokiniai dalyvauja trečius metus iš eilės.

Penkias dienas trukusioje stovykloje vaikai dalyvavo turiningoje programoje, kurią sudarė įvairios sportinės ir edukacinės veiklos. Mokiniai galėjo geriau susipažinti su skirtingomis sporto šakomis: krepšiniu, futbolu, tinkliniu, karatė, kikboksu, orientavimosi sportu, irklavimu, plaukimu. Jie buvo nuolat motyvuojami ir skatinami.

Stovyklautojai susitiko su mišrių kovų menų čempionais iš Lietuvos Ernesta Kareckaite ir Deividu Žamba, bendravo su profesionaliais futbolininkais iš Senegalo ir Togo, ėjo į išgyvenimo gamtoje žygį Lampėdžių miške, mokėsi irkluoti Lampėdžių karjere, važinėjosi vandens motociklu Kačerginės Nemuno prieplaukoje ir patyrė daugybę neišdildomų įspūdžių.

Stovyklos „Renkuosi sėkmę“ vadovai Petras Aleksonis ir Ugnė Paškevičiūtė kartu su Kauno rajono savivaldybės atstovais vicemeru Pauliumi Visocku ir Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistu Luku Beitnaru visiems stovyklautojams įteikė dovanas: atminimo medalius, sportines kojines ir gertuves.

Stovyklos uždaryme dalyvavęs P. Visockas džiaugėsi sėkmingu Kauno rajono savivaldybės ir Lietuvos krepšinio federacijos bendradarbiavimu, o vaikams linkėjo išlikti smalsiems ir fiziškai aktyviems visą gyvenimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių