Viengungis Kasparas svajoja apie šeimą

Zoologijos sode Kaune gyvenantis baltasis lokys Kasparas Tarptautinės baltųjų meškų dienos proga gavo dovanų naują raudoną, beveik 60 cm skersmens kamuolį, pagamintą specialiai tokiems gyvūnams žaisti.

Deja, Kasparas neįvertino dovanos – jam labiau patinka gniuždyti plastmasines statinaites, kurios į dienos pabaigą pavirsta „armonikomis“. Tad kamuoliui, kurio jis niekaip negalėjo sutraiškyti, Kasparas liko abejingas.

Kaip sakė Lietuvos Zoologijos sodo Žinduolių skyriaus vedėja Angelė Grebliauskienė, šventės proga vakar sodo darbuotojai primetė į Kasparo baseiną, kuriame žiemą nėra vandens, neįprastai daug sniego, kad meška galėtų jame pasirąžyti, pasivartyti kaip katinas.

Tačiau didžiausią dovaną Kasparui suplanavo pati A.Grebliauskienė – ji garsiai palinkėjo Kasparui šiemet įsikurti dvigubai erdvesniame lauko voljere ir sulaukti gyvenimo draugės. Tereikia, kad atsirastų rėmėjų, kurie padėtų Zoologijos sodui atlikti šiuos rekonstrukcijos darbus. Tuomet būtų atsisakyta juodųjų amerikietiškųjų meškų, o jų buvęs voljeras atitektų 15 metų slenkstį perkopusiam Kasparui ir jo būsimai šeimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sdf

sdf portretas
jei suvoktu kokioje slykscioje padetyje yra, svajotu apie laisve.

to sdf

to sdf portretas
deja, kalinčiam Kasparui tikrieji troškimai užblokuoti - už jį galvoja dvikojai (:

Meska

Meska portretas
Idomu...nuo kada zoologijos sode planuoja Grebliauskiene ir i ja panasus? Visi planai tik galvoje ir ne kiek ne toliau.Gaila, meskiuk, kad tavo valdzioj tokie planuotojai - nematyt tau nei seimos, nei nauju namuciu...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių