Sezono pabaigai – spektaklis su optimizmo doze

Jau metus gyvuojantis, sėkmingai apkeliavęs kone visą Lietuvą spektaklis – gyvo garso muzikinė komedija „Meilė ir taika“ sezono pabaigai vėl užsuks į Klaipėdą.

Ketvirtadienį 18 val. Klaipėdos koncertų salėje ir įvyks paskutinis šio sezono „Meilės ir taikos“ spektaklis. Ta proga jo kūrėjai pasiūlys įvairiausių staigmenų, kuriomis nustebins publiką. Taip pat aktyviausi žiūrovai bus apdovanoti naująja spektaklio kompaktine plokštele, kurioje įrašytos visos dainos, atliekamos spektaklyje dainuojančių aktorių.

Specialiai šiam spektakliui nuotaikingą ir linksmą muziką sukūręs kompozitorius Antanas Jasenka šiemet buvo apdovanotas „Auksiniu scenos kryžiumi“ kaip geriausias teatro kompozitorius, o libreto ir dainų autorė Agnė Dilytė pelnė kauniečių „Fortūnos“ prizą. Viena iš spektaklio aktorių – Eglė Mikulionytė šiemet buvo nominuota „Auksiniam scenos kryžiui“ kaip geriausia moters vaidmens atlikėja. Be šios Oskaro Koršunovo teatro aktorės, spektaklyje taip pat vaidina visas būrys Lietuvos teatro scenos įžymybių, publikai pažįstamų iš įvairių spektaklių, teleserialų bei populiarių TV laidų. Tai Nacionalinio dramos teatro aktoriai Džiugas Siaurusaitis, Rasa Rapalytė, Vilniaus mažojo teatro aktoriai Leonardas Pobedonoscevas, Audrius Bružas ir Giedrius Savickas. Jų partneriai scenoje – aktorė Žemyna Ašmontantaitė, aktorė ir dainininkė Lina Rastokaitė, aktoriai Irmantas Jankaitis, Simas Lindešis, Tomas Dapšauskas, Darius Rakauskas ir kiti.

Gyvo garso muzikinė komedija „Meilė ir taika“ bei joje vaidinančių įžymybių būrys, anot spektaklio režisieriaus Manto Verbiejaus, bandys praskaidrinti krizines žiūrovų nuotaikas ir patraukti juos plėtojama intriga, žaismingumu, spalvingais personažais, nestandartiniais kūrybiniais sumanymais, aukščiausios prabos aktorinių vaidmenų perliukais. Abejingų nepaliks gausybė gyvai atliekamų aistringų, lyriškų ir nuotaikingų dainų, žadėjo spektaklio kūrėjai. Jų „Meilė ir taika“ – žaisminga muzikinė komedija apie meilę, vyrų ir moterų intrigas, jų paradoksalius santykius bei meilės deficitą... Spektaklyje publika atpažins ir komiškas šiandienos Lietuvos gyvenimo realijas bei nūdienos veikėjus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių