Seimo rinkimuose nedalyvausianti M. Navickienė liks konservatorių partijoje: nešiosiu lankstinukus

Seimo rinkimuose rudenį nusprendusi nedalyvauti buvusi socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė žada likti konservatorių partijoje.

„Norėčiau likti partijos nare, tai yra vienintelė politinė jėga, su kuria sieju savo asmenines vertybes, tai ir savo laiko dalį, ir kažkokius kitus dalykus ar darbus, kuriais galėčiau prisidėti prie šios politinės jėgos stiprinimo. Tai tikrai norėčiau tęsti ir man tai yra svarbu“, – žurnalistams ketvirtadienį sakė politikė.

Ji teigė mananti, jog jos nedalyvavimas parlamento rinkimuose neturės įtakos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) sėkmei.

„Nemanau. Aš manau, kad tikrai turėsime stiprų kandidatą Naujojoje Vilnioje. Aš neabejoju, kad nepakeičiamų tikrai nėra. Tos puikybės neturiu jokios, o sąrašo ir žmonėms, kurie dalyvaus rinkimuose, tikrai padėsiu kuo galėsiu, nešiosiu lankstinukus (...) prisidėsiu palaikydama kitus“, – kalbėjo buvusi ministrė.

M. Navickienę TS-LKD nariai sąraše buvo išreitingavę į šeštą sąrašo vietą. Vis tik trečiadienį ji pranešė nusprendusi nedalyvauti Seimo rinkimuose.

M. Navickienė iš ministrės pareigų atsistatydino birželį, kilus klausimų dėl jos ir sutuoktinio Mindaugo Navicko ryšių su teisėsaugos ir priežiūros institucijų akiratyje atsidūrusios finansinių technologijų įmonės „Foxpay“ savininke Ieva Trinkūnaite bei teistu jos sugyventiniu Vilhelmu Germanu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matomai puikiai supranta ,kad palikus

matomai puikiai supranta ,kad palikus  portretas
konservatdegeneratu gauja -ja iskatto pasodins y cype...o dabar nors ir lankstinukus ar kysius nesios --visien bus ginama konservatliberastu Huntos ir ju teisesmaukiniu mafijos.

Ka ka

Ka ka portretas
Cia lankstinukai i paradus bus? Ar banknotu pavidalu?

Gintautas

Gintautas portretas
Noriu ir laukiu iš Navickienės lankstinuko į namus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių