Rimkų pervažos problemą spręs ministras

Vairuotojams rytais greičiausiai nebereikės gaišti laiko spūstyse prie Rimkų pervažos bei Šilutės plento ir Baltijos prospekto žiedinės sankryžos.

Išvaduoti vairuotojus iš spūsčių prie Rimkų pervažos pažadėjo susisiekimo ministras Eligijus Masiulis. Spūstys piko valandomis prie Rimkų pervažos susidaro, nes eismas uždaromas dėl pirmyn atgal kursuojančio šilumvežio. Nors žmonės piktinosi, geležinkelininkai tvirtino tvarkos nekeisią – taip esą bus iki kitų metų pradžios.

„Nesuprantama ir nepateisinama, kad eismas per Rimkų pervaža uždaromas būtent piko valandomis. Dėl to kreipiausi į E.Masiulį. Jis pažadėjo pasikalbėti su geležinkeliečiais, kad traukiniai Rimkų pervaža nekursuotų rytais tarp 7 ir 9 valandos“, - teigė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Jam nerimą kelia ir kasryt prie Šilutės plento ir Baltijos projekto žiedinės sankryžos susidarančios spūstys – automobilių eilė susidaro Vilniaus plente.

Meras tvirtino, kad dėl šios problemos jau buvo susitikęs su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biuro vadovu Ramūnu Šideikiu. Sutarta, jog rytais piko valandomis eismą šioje sankryžoje reguliuos pareigūnai, tad spūsčių turėtų sumažėti. Eismas bus pradėtas reguliuoti pirmadienį arba antradienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinkimai ant nosies

Rinkimai ant nosies portretas
tai stengiasi liberalai :D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių