Per kraupią avariją Vilniuje sužalotas vyras neteko kojos

Vyriškis penktadienį buvo suspaustas tarp dviejų automobilių. Avarijos kaltininkas iš įvyko vietos pasišalino, jo ieško policijos pareigūnai.

Penktadienį apie 22-ą valandą Vilniaus policijai buvo pranešta, kad netoli prekybos ir pramogų centro „Ozas“ buvo partrenktas žmogus, esą jam nutrauktos kojos.

Atvažiavus policijos pareigūnams paaiškėjo, kad automobilis nukentėjusįjį prispaudė prie kito automobilio. Nukentėjusiajam buvo sulaužytos kojos. Medikai 44-erių  metų vyrą skubiai išvežė į ligoninę. Ligoninėje vieną sutraiškytą koją teko nupjauti.

Prie sankryžos anksčiau buvo įvykusi techninė avarija, vairuotojai pildė pranešimus draudimo bendrovėms. Sutvarkius dokumentus per pirmąją avariją apgadinto „Mercedes Benz“ vairuotojas priėjo prie sudaužytos bagažinės.

Tuo metu į stovintį apgadintą automobilį rėžėsi automobilis „Rover“. Automobilis prispaudė vyrą prie „Mercedes Benz“ bagažinės. Smūgis buvo labai smarkus – „Mercedes Benz“ perlėkė sankryžą, prie kurios buvo įvykusi pirmoji avarija.

Automobilio „Rover“ vairuotojas po avarijos paspruko. Žmonėms jis pasakė, kad veža vaiką namo, jį nuvežęs sugrįš, tačiau negrįžo. Vairuotojas ieškomas.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Idomu

Idomu portretas
Titai, tai kaip ten su tuo pabegeliu? butu labai idomu suzinoti, kas cia toks mandras su masina "skraidyti" ir "gaidelis" kai reikia kalte prisiimti!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių