Buvusi Atstovų Rūmų pirmininkė N. Pelosi suabejojo J. Bideno tinkamumu eiti pareigas

  • Teksto dydis:

 Buvusi Atstovų Rūmų pirmininkė demokratė Nancy Pelosi (Nensi Pelouzi) antradienį išreiškė susirūpinimą dėl Joe Bideno (Džo Baideno) tinkamumo eiti JAV prezidento pareigas po prasto jo pasirodymo televizijos debatuose prieš respublikonų varžovą Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą).

„Manau, kad tai teisėtas klausimas: „Ar tai epizodas, ar tai būklė?“ – televizijai MSNBC apie J. Bideno pasirodymą debatuose atsiliepė N. Pelosi.

Ketvirtadienio vakaro debatuose J. Bidenas kartais prarasdavo minčių eigą, atsakinėdavo padrikai arba žvelgdavo tuščiu žvilgsniu ir pravira burna. Tai dar labiau sustiprino nuogąstavimus dėl jo amžiaus ir proto aštrumo.

Tuo metu Lloydas Doggettas (Loidas Dogetas) tapo pirmuoju JAV demokratų įstatymų leidėju, antradienį viešai paraginusiu Joe Bideną (Džo Baideną) pasitraukti iš kovos dėl Baltųjų rūmų po nesėkmingų debatų.

„Pripažindamas, kad, priešingai nei D. Trumpas, prezidentas J. Bidenas visuomet pirmiausia buvo įsipareigojęs mūsų šaliai, o ne sau, tikiuosi, kad jis priims skausmingą ir sunkų sprendimą pasitraukti. Pagarbiai raginu jį tai padaryti“, – sakoma JAV Kongreso nario nuo Teksaso valstijos pareiškime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Akivaizdu, kad

Akivaizdu, kad portretas
Debilas debilą supranta ir gal vertinti sugebėjimus.

Dar

Dar  portretas
viena nukvakusi senė išlindo kaip pilypas iš kanapių, kuriai seniai vieta senelių globos namuose

Zurabas Smardalidze

Zurabas Smardalidze portretas
Ir ji turi smegenų veiklos sutrikimų, abu papeze senukai - laikas į krematoriumą
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių