Londono policija sulaikė vyrą, peiliu sužeidusį 11-metę

  • Teksto dydis:

Londono policija pirmadienį pranešė, kad po to, kai miesto centre esančioje Lesterio aikštėje peiliu buvo sunkiai sužeista 11 metų mergaitė, buvo sulaikytas 32 metų vyras.

Policija pridūrė, kad mažametei nukentėjusiajai prireiks tolesnio gydymo ligoninėje, tačiau nurodoma, kad jos būklė nekelia pavojaus gyvybei. Jos 34 metų motina taip pat patyrė nedidelių sužalojimų.

Policijos pareiškime teigiama, kad vyras buvo sulaikytas įvykio vietoje ir kad pareigūnai neieško kitų asmenų, susijusių su šiuo išpuoliu.

„Šiuo metu vyksta skubus tyrimas, o detektyvai stengiasi išsiaiškinti tikslias įvykio detales“, – sakė detektyvė vyriausioji inspektorė Christina Jessah (Kristina Džesa).

„Šiuo metu nemanome, kad įtariamasis ir aukos buvo pažįstami, – pridūrė ji. – Nors ir toliau stengiamės nustatyti įtariamojo motyvą, kol kas nėra jokių požymių, kad išpuolis būtų susijęs su terorizmu.“

Tai įvyko praėjus lygiai dviem savaitėms po užpuolimo peiliu Sautporte, šiaurės vakarų Anglijoje, kai buvo nužudytos trys mergaitės, sužeisti dar aštuoni vaikai ir du suaugusieji.

Išpuolis sukėlė riaušes visoje Anglijoje, internete pasklidus gandams, kad užpuolikas buvo musulmonas prieglobsčio prašytojas. Britanijoje gimusiam paaugliui buvo pateikti kaltinimai nužudymu ir pasikėsinimu nužudyti.

Šis atvejis taip pat nelaikomas terorizmu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių