N. Maduro apkaltino JAV kišimusi į Venesuelos vidaus reikalus

  • Teksto dydis:

Venesuelos prezidentas Nicolásas Maduro pasmerkė tai, kad Vašingtonas pripažino opozicijos kandidatą Edmundo Gonzálezą laimėjus ginčijamus prezidento rinkimus.

„Jungtinės Valstijos neturėtų kišti nosies į mūsų vidaus reikalus, nes Venesueloje viską sprendžią nepriklausoma liaudis, – penktadienį kalbėjo autoritarinis lyderis. – O gal JAV yra rinkimų taryba? Ar šis fašistinis demonas yra rinkimų taryba?“

Vyriausybei ištikima Venesuelos rinkimų taryba paskelbė, kad sekmadienį vykusius rinkimus laimėjo valdžioje nuo 2013 m. esantis N. Maduro. Tačiau išsamių balsavimo atskirose rinkimų apylinkėse rezultatų ji kol kas nepaskelbė.

Opozicija kaltina vyriausybę apgaule ir teigia, kad rinkimus laimėjo E. Gonzálezas. JAV, Europos Sąjunga, Amerikos valstybių organizacija ir keletas Lotynų Amerikos šalių taip pat abejoja oficialiais rinkimų rezultatais.

Kreipdamasis į prezidentūroje susirinkusius rėmėjus N. Maduro pareiškė, kad E. Gonzálezas „yra žudikas ir CŽA agentas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nenori niekas Lotynuose dirbti, bet nori gerai gyventi, daug pinigu tureti. Nenori mokintis nei truputi galvoti. Na kaip gyvuliu banda. Sunku su tokiais,

ogi 2

ogi 2 portretas
asiliukai per tilteli nesueina nors abu marksistyniai grazu kai pztys velniai tarpusavy riejasi z ppp =0
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių