Privačiame renginyje – skambūs D. Trumpo pareiškimai: subombarduotų Maskvą ir Pekiną

  • Teksto dydis:

Kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas pareiškė, kad „subombarduotų Maskvą“, jei jos invazija į Ukrainą prasidėtų jam prezidentaujant. Jis tai pasakė per rinkimų kampaniją privačiame renginyje, rašo portalas UNIAN cituodamas leidinį „The Washington Post“.

Leidinio pašnekovai, norėję likti anonimais, teigė, kad D. Trumpas užsiminė, jog jeigu jis būtų JAV prezidentas, jis „subombarduotų Maskvą ir Pekiną, jei Rusijos Federacija įsiveržtų į Ukrainą arba Kinija užpultų Taivaną“. Šios pastabos nustebino kai kuriuos jo kampanijos paramos teikėjus.

Žurnalistai pridūrė, kad apskritai per priešrinkiminius renginius D. Trumpas kalba apie užsienio politiką ir mitinguose aptariamas temas – infliaciją ir imigraciją.

„Kadangi Joe Bideno šalininkai Holivude ir Silicio slėnyje susilaiko nuo pražūtingos J. Bideno kampanijos paramos, paramos teikėjai visoje šalyje deda visas pastangas perrinkti prezidentą D. Trumpą, nes supranta, kad negalime sau leisti dar ketverių metų trukusios siaubingos J. Bideno politikos“, – teigiama D. Trumpo spaudos atstovės Caroline Leavitt pranešime.


Šiame straipsnyje: Donaldas Trumpaskaras UkrainojepasisakymaiRusijaKinija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių