Apykojė nesutrukdė linksmintis festivalyje: ją pritvirtino prie namuose likusio šuns?

Belgijos policija aiškinasi, kaip nuteistasis ne tik nusiėmė sekimo apykoję, bet net sugebėjo išvykti į šokių festivalį kitame mieste.

36-erių metų vyras iš Antverpeno buvo nuteistas keturiems metams už seksualinę prievartą. Dalį bausmės atliko namuose su apykoje, bet namisėda nebuvo – apykoję nuėmęs, išdūmė į šokių festivalį net kitoje provincijoje. Socialiniame tinkle „Instagram“ išplatino dar ir įrašų, kaip linksminasi.

Paprastai, kai nuteistasis nusiima apykoję, elektroninio stebėjimo centre įsijungia pavojaus signalas.

„Pagal aliarmą matome, kas dedasi, ar bando apykoję nupjauti, ar ją gadina. Per minutę pamatome ekrane, o ypač, jei apykojė lieka be kontakto su oda“, – teigė Teisingumo ir vykdymo užtikrinimo agentūros atstovė Liesbeth Wyseur.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Tad kaip apgavo teisėsaugą? Panašu, kad apykoję pritvirtino prie namuose likusio šuns. Apykojų sekimo centras to nepatvirtina, bet faktas tas, kad policijai centras pranešė iškart, tik į namus atvykę patruliai jau jo nerado.

L. Wyseur, paklausta, nejaugi taip lengva nuimti apykoję, atsakė: „Tai nėra geležinė juosta aplink kulkšnį. Ji – iš plastiko, lengvai nuimti nepavyks. Žirklėmis nenukirpsite, bet dėl medicininių priežasčių, kai reikia koją atlaisvinti, turi būti įmanoma apykoję nuimti“, – šnekėjo L. Wyseur.

Nuteistasis po dviejų parų pasidavė pats ir buvo uždarytas kalėjime. Bus sprendžiama, ar likusią bausmės dalį ir paliks sėdėti už grotų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
Belgijos MYLYCIJA NEDAŠUTĖLIAI - VARIUGOS DURNIAIS LAIKO MYLYCIJA iš Belgijos :-))))))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių