Vietos gyventojas apie išpuolį prieš žinomo žurnalisto šeimą: pamaniau, kad tai gali būti teroristai

Jungtinės Karalystės policija tiria kraupią žmogžudystę, per kurią žuvo garsaus arklių lenktynių komentatoriaus žmona ir dvi dukros. Įtariama, kad jos buvo nušautos iš arbaleto. Įtariamasis, kuris draugavo su viena iš dukterų, jau sulaikytas, bet britų policija kol kas negali pasakyti, koks galėjo būti šio baisaus nusikaltimo motyvas.

Britų policija tiksliau nekomentuoja, kas iš tikrųjų galėjo įvykti ramiame Bušio mieste rytinėje Anglijoje. Kai vėlų antradienio vakarą pareigūnai atvyko į ten stovintį namą, jie pamatė baisų vaizdą.  

„Pareigūnai su kolegomis iš skubiosios pagalbos tarnybos įvykio vietoje rado tris sunkiai sužalotas moteris. Deja, nepaisant visų pastangų, moterys, kurios, kaip manoma, yra giminės, po kurio laiko mirė įvykio vietoje. Nukentėjusiosios yra 25, 28 ir 61 metų amžiaus“, – pranešė policijos atstovas Johnas Simpsonas.

Policijos ir medikų antplūdis gerokai nustebino ir vietos gyventojus.  

Supratau, kad tai turi būti labai rimta, nes čia tiek daug policijos automobilių ir veiksmo.

„Lauke vaikščiojo policijos pareigūnai, kurie vilkėjo juodomis uniformomis. Jie buvo su pusiau automatiniais ginklais. Iš pradžių pamaniau, kad tai gali būti teroristai, bet tai viskas, ką galiu pasakyti. Jie čia buvo visą praėjusią naktį, gatvė buvo užblokuota, bet tai šiek tiek šokiravo, nes čia tik gyvenamasis rajonas“, – teigė vietos gyventojas Derekas Turneris.

Vėliau paaiškėjo, kad aukos yra BBC penkto žinių ir sporto radijo kanalo arklių lenktynių komentatoriaus Johno Hunto žmona ir dvi jų dukros. Jos galėjo būti mirtinai sužalotos arbaleto strėlėmis. Gelbėjimo operacija greitai virto vieno įtariamojo paieška.  

„Viskas įvyko taip staiga, tiesiog neįtikėtina. Supratau, kad tai turi būti labai rimta, nes čia tiek daug policijos automobilių ir veiksmo. Žmonės vaikščiojo gatve ir viskas iš karto buvo aptverta“, – pasakojo vietos gyventojas. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Policijos pareigūnai perspėjo, kad ieško, galimai, arbaletu ginkluoto ir pavojingo 26 metų Kailo Klifordo – jis trumpai tarnavo britų kariuomenės kavalerijoje ir draugavo su viena iš J. Hunto dukterų.  

Galiausiai buvo paskelbta, kad po masinės paieškų operacijos jis buvo rastas sužeistas netoli vietos kapinių. K. Klifordą išvežė į ligoninę, o policija tik konstatavo, kad įtariamasis nebuvo sužalotas dėl policijos veiksmų.

Po išpuolio prieš sporto komentatoriaus šeimą Jungtinė Karalystė svarsto griežtinti įstatymus dėl arbaletų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

britu -kavaleristas ,,robin hudas,, labai panasus

britu -kavaleristas ,,robin hudas,, labai panasus portretas
y raskeviciu ... [ gal sakau is vienos siknos ant galvos iskrito sikinyke !!??}
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių