„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda surengė aktyvią popietę moksleiviams

  • Teksto dydis:

Šią savaitę „Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipa susitiko su Kauno Jono Pauliaus II gimnazijos moksleiviais. „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijoje žalgiriečiai pakvietė vaikus aktyviai praleisti popietę su futbolo kamuoliu.

Šios „Kauno Žalgirio“ futsal klubo iniciatyvos tikslas buvo skleisti žinią Lietuvos jaunajai kartai apie fizinio aktyvumo svarbą jų vystymuisi. Susitikimo metu vaikai turėjo galimybę artimiau pažinti Kauno ekipos legionierius ir daugiau sužinoti salės futbolą, o žalgiriečių vartininkas Jordanas akcentavo, kad vaikų įsitraukimas į sportinę veiklą yra būtinas norint ugdyti komandinio darbo įgūdžius ir discipliną.

„Manau, kad tokios iniciatyvos su vaikais yra labai svarbios, nes jos padeda ugdyti aktyvią, įsitraukusią ir pasitikinčią savimi ateities kartą. Skatindami vaikus įsitraukti į sportą, formuojame asmenybes, kurios supranta pastangų ir bendradarbiavimo vertę,“ – kalbėjo vartininkas.

„Kauno Žalgirio“ komanda ne tik pasakojo vaikams apie salės futbolą, bet ir pakvietė juos aktyviai praleisti laiką kartu. Komandos legionieriai vedė moksleiviams futbolo treniruotę, organizavo estafetes ir mokė įvairių futbolo triukų.

„Susitikti su šiais vaikais buvo labai smagu. Visada malonu matyti džiaugsmą jų akyse ir tą vaikišką entuziazmą užsiėmimų metu. Tikiu, kad ne tik vaikai smagiai praleido popietę, bet ir mes patys pasisėmėme daug naujos energijos, kurią jie atnešė į žaidimus,“ – dalinosi Jordanas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių