„Žalgirio“ strategas M. Zubas: „Kruoja“ kovojo kaip pasaulio čempionate

  • Teksto dydis:

Po taikiai pasibaigusių Lietuvos futbolo A lygos čempionato rungtynių tarp Vilniaus "Žalgirio" ir Pakruojo „Kruojos“ žaidėjai bei treneriai dalinosi savo mintimis.

Pasak „Kruojos“ kapitono Giedriaus Slavicko, komandoms rungtynės buvo nelengvos. „Aikštė sunki abiem ekipoms. Muši į priekį ir bėgi – varžaisi, kas turi daugiau jėgų. Būtų jie įmušę pirmi, būtų laimėję. Nemanau, kad „Žalgiris“ praras tuos tris taškus. Pasiims juos ar su „Banga“, ar su „Sūduva“. Visgi intriga išlieka ir dėl pirmos, ir dėl trečios vietos“, – sako G. Slavickas.

Tuo tarpu žalgiriečių žaidžiantysis treneris Andrius Skerla tikina, kad komandos problema – neišnaudotos galimybės įmušti. „Turėjome nemažai progų, ir gerų progų. Tačiau kol kas išnaudojimas paveda. Žinojome, kad taškų čia niekas neatiduotas, kad „Kruoja“ kovos. Turime pasinaudoti savo momentais. Išnaudosi – laimėsi. Mes turime savo tikslą ir jo sieksime. Kitos rungtynės Gargžduose – važiuosime tik laimėti“, – sakė gynėjas.

Žaliai baltų treneris Marekas Zubas taip pat nebuvo labai patenkintas susitikimo baigtimi. „Turėjome įmušti įvartį ir galutinai išspręsti visus klausimus A lygoje, tačiau nesugebėjome to padaryti. „Kruoja“ kovojo visas 90 minučių lyg žaistų Pasaulio čempionate. Su jais mūsų laukia dar viena dvikova taurėje. Tai bus psichologinės rungtynės. O auksą bandysime užsitikrinti Gargžduose“, – kalbėjo žalgiriečių treneris.

Pakruojo „Kruojos“ stratego Aido Dambrausko nuotaika po rungtynių buvo geresnė. Jis dar kartą džiaugėsi puikiu komandos žaidimu. „Antrą kartą sugadinom „Žalgiriui“ šventę. Buvo kovingos rungtynės, nors realių progų nelabai buvo. Šiaip rezultatu esame patenkinti. Dabar laukia dar vienos rungtynės ir jos bus daug svarbesnės. Visi atidavė, ką galėjo, ir aš galvoju, kad tikrai ateis ta pergalė“, – savo komandos ateitimi taurės varžybose tiki treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cheap nike free 3 v7

cheap nike free 3 v7 portretas
to device types and fashoins, People still see very beneficial successes on material, That was " up " 25%, This consists

babyliss curl secret uk

babyliss curl secret uk portretas
9999 On this earth design, almost every item has turn into extravagant. In the meantime, he is also doing work with the sweatshop, louis vuitton belt replica operate by Chinese bosses, baby louis vuitton shoes that manufacture the counterfeit goods for his sales power. babyliss curl secret uk http://www.thelastwinter.co.uk

cheap nfl nike jerseys

cheap nfl nike jerseys portretas
9999 On this world pattern, almost every product has become extravagant. Meanwhile, he is also doing the job with the sweatshop, louis vuitton 100 authentic handbags operate by Chinese bosses, louis vitton speedy that manufacture the counterfeit items for his income drive. cheap nfl nike jerseys http://www.sweetsweetsimplicity.com
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių