Klubas „Okinava“ – geriausiųjų trejete

  • Teksto dydis:

Kėdainių arenoje vyko Lietuvos kiokušin karatė vaikų čempionatas, į kurį susirinko per 600 dalyvių iš 40 pajėgiausių Lietuvos klubų. Antrus metus iš eilės sporto klubas „Okinava“ iškovojo 2-ąją vietą komandinėje įskaitoje iš 40 Lietuvos klubų.

Sporto klubui „Okinava“ šiame čempionate atstovavo 26 sportininkai.

Šį kartą okinaviečius Lietuvos vaikų čempionate lydėjo stebuklingas skaičius 7.

Nuo mažų dienų atsidavę karatė keliui, ugdydami valią, čempionai, laimėję net po tris kovas, įrodė, kad yra stipriausi.

Lietuvos čempionais tapo: Goda Ruokytė, Gediminas Saveika, Illia Piekhotin, Deividas Chepukas, Nojus Bundulas, Kajus Loda ir Elvina Barsteigaitė.

Lietuvos vicečempionų medaliais pasidabino: Henrikas Toleikis, Armandas Čižauskas, Gustas Loda, Mark Gaiduk ir Kristupas Tirkšliūnas.

Bronzos medalius iškovojo: Jonas Katkevičius, Luka Jurevičiūtė, Danielė Sadauskytė, Gintautas Saveika, Oresta Purys, Kajus Žvaginis ir Jonas Beržinis.

Iki medalių tądien sėkmės pritrūko, bet varžybose puikiai pasirodė: Urtė Jonauskaitė, Urtė Eigirdaitė, Livija Jurėnaitė, Mantas Mauricas, Vytautas Sadauskas, Ainoras Mikolaitis ir Juras Lelys.

Sporto klubo „Okinava“ mokytojos Diana Mačiūtė, Kristina Basova ir Rima Lisinskaitė įrodė, kad vaikų paruošimas varžyboms buvo itin aukšto lygio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių