Neužbaigti reikalai: S. Greičicho prieš A. Leoni

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 21 d. Vilniuje, „Twinsbet“ arenoje, Lietuvos mišrių kovos menų (MMA) gerbėjai turės išskirtinę galimybę išvysti narve besikaunantį legendinį kovotoją Sergėjų Greičicho. Lietuvis savo pasiektomis pergalėmis jau seniai yra tapęs tikra kovos menų ikona, Sergėjaus vardas minimas tarp didžiausių pasaulio MMA legendų, todėl ši kova ypač laukiama.

S. Greičicho apdovanojimų ir titulų sąrašas įspūdingas: pasaulio pankrationo čempionas, Europos braziliško džiudžicu vicečempionas, triskart pasaulio savigynos imtynių čempionas. Savo profesionalaus kovotojo karjerą pradėjęs 2005 m., šiandien jis gali pasigirti įspūdingu profesionalių kovų rekordu – 26 pergalės ir 11 pralaimėjimų. Apie tokį kovų ir pergalių skaičių daugelis UFC kovotojų gali tik svajoti.

Prieš S. Greičicho talentą lenkiasi ne tik Europos, bet ir Azijos MMA kovotojai. Legendinis lietuvis į savo pergalių sąrašą auksinėmis raidėmis įrašė pergalę ir prieš nenugalimąjį Japonijos MMA SHOOTO čempioną Masahiro Oishi.

„MMA Bushido“ turnyre rugsėjo 21 d. S. Greičicho susitiks su italų kilmės priešininku Alessio Leoni. Italų kovotojas puikiai žinomas MMA pasaulyje, turi solidžią kovų istoriją, o savo įgūdžiais ir atkaklumu yra įgijęs didelį gerbėjų ratą. Ši kova jau turėjo įvykti KOK ringe pavasarį, tačiau Alessio patyrė traumą, todlikus kelioms dienoms iki kovos, Sergėjaus varžovas buvo pakeistas. Tad šioje istorijoje taškas dar nepadėtas ir pagaliau ilgai laukta kova įvyks, o mes su didžiausiu entuziazmu jos laukiame.

Nepraleiskite progos tapti šio išskirtinio renginio dalimi ir išvysti legendinį S. Greičicho narve rugsėjo 21 d. Vilniuje, „MMA Bushido“ turnyre!

Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių