Šou ežere: perdarytų į amfibijas automobilių lenktynės

Šią savaitę Šveicarijoje, Neuchatelio ežere, daugiau nei 50 transporto priemonių tapo amfibijomis ir vandenyje surengė įspūdingą pasirodymą.

Automobiliai, kurie perdaryti į amfibijas, buvo dekoruoti ryškiomis spalvomis, puošti vėliavomis ir spalvingais skėčiais nuo saulės.

Britas Paulas Foley vairavo 1960 metų kabrioletą-amfibiją, kuris surengtose varžybose buvo vienintelis automobilis atviru stogu. Tokių transporto priemonių, kokią vairavo britas, pasaulyje buvo pagaminta tik 3878 egzemplioriai. 

Kitas renginio dalyvis Patrickas Amerijckxas valdė tokią mašiną, kokios buvo gaminamos Antrojo pasaulinio karo metu JAV armijai. Patricko vairuojamo sunkvežimio-amfibijos buvo pagaminta 21 tūkstantis ir 147 egzemplioriai. 

Renginys, kai vandenyje pasirodo transporto priemonės, perdarytos į amfibijas, organizuojamas nuo 1987 metų.

Entuziastų šou jau buvo surengtas Švedijoje, Italijoje, Vokietijoje ir Šveicarijoje. Pranešama, kad 2012 metų renginys vyks Norvegijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Brums

Brums portretas
"Britas Paulas Foley vairavo 1960 metų kabrioletą-amfibiją, kuris surengtose varžybose buvo vienintelis automobilis atviru stogu" - Ka? Filmuke aiskiai matosi, kad praktiskai VISI automobiliai-amfibijos yra su atviru stogu.

as

as portretas
siaip 1 nuotraukoje nufotkintos maskes is konvejerio isvaziavo kaip amfibijos, nes ten yra amphicar - masina amfibija, gamykliska versija galejo pasiekti 15km/h greiti vandenyje.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių