Kompensacijoms už šildymą ir vandenį numatoma 11,5 proc. daugiau lėšų

Šių metų pirmąjį ketvirtį būsto šildymo išlaidų ir išlaidų vandeniui kompensacijoms mokėti numatyta skirti 90,3 mln. litų valstybės lėšų.

Tai 11,5 proc. daugiau negu šioms kompensacijoms mokėti išleista tuo pačiu laikotarpiu pernai, rašo „Lietuvos žinios“.

Tokius duomenis pateikė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija (SADM).

Anot ministerijos, vidutiniškai per vieną 2012 metų šildymo sezono mėnesį būsto šildymo išlaidų kompensacijas gavo 198,8 tūkst. asmenų – 6,6 proc. visų Lietuvos gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
o ka patys ir kalti kad zmonem tiesiog neistenka apsimoketi ,nieko o kaip banku vqagims padengs ju isvogtus pinigus

Kostas

Kostas portretas
Neišsemiama lesyklelė šilumos mafijai ir ją palankiais įstatymais dengiantiems bei globojantiems valdžiagyviams. Visai nenustebsiu, jei valstybė artimiausiu laiku kompensacijas mokės daugiau nei 50 procentų gyventojų, nes mafijos apetitai auga nesustabdomai.

kaunas

kaunas portretas
naikinti kompensacijas , nes valstybe tik erzina nesažiningai tai daro apmokestindama mokius ,kurie negauna tų kompensacijų, idomu kas šiuo atveju yra skriaudžiamas jei teisine valstybe, Kita šiandien butai yra privatizuoti , iteisinti , savininkai , tai kiekvieno reikalas apsimoketi , o kas tyre kad visi sažiningai yra pateikę duomenis del kompensavimo . Mokus visvien sumoka ir už gaunančius kompensacijas .Specialiai valstybes padaryta betvarkė.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių