Nauji pašto tarifai – nepalankūs smulkiesiems

  • Teksto dydis:

Prekybininkai internetu, parduodantys smulkmenas, nuo lapkričio 1 dienos skaičiuos, ar verta likti versle, nes keičiasi Lietuvos pašto laiškų ir siuntų apmokestinimo tvarka. Pašto konkurentai sveikina tokį žingsni, esą dabar bus aiškiau, kuo laiškai skiriasi nuo siuntų.

"Lietuvos paštas tiesiog įvardino daiktus savo vardais ir atskyrė laiškus nuo siuntų. Tai skirtingos rinkos. Iki šiol po korespondencija slėpėsi siuntiniai", - "Verslo žinioms" sakė "DHL Lietuva" generalinis direktorius Mindaugas Pivoriūnas.

Dauguma smulkių siuntų, kurios iki šiol buvo gabenamos kaip laiškai, pavieniams klientams brangs, nes bus traktuojamos kaip siuntos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasirašykite

pasirašykite portretas
Pasirašykite peticiją dėl pašto įkainių mažinimo čia: http://www.peticijos.com/sumazinti_pasto_islaidas

G

G portretas
Teisingai "niusa", reiks gal ir mums principus pamesti ir eiti i darbo birza. Nekalbant apie visas darbo vietas kurias sukure smulkieji verslininkai.

Gintarele

Gintarele portretas
"Prokuratūra prašo nuteisti ne tik buvusį Lietuvos pašto direktoriaus pavaduotoją, bet ir jo pavaldinius" Cia straipsnio pavadinimas is praeitos vasaros. Copy and paste pavadinima i google kad paskaityti. Estijos DHL tuoj mus pigiai gales nuspirikti, kai pastas bankrutuos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių