„Mediafon“ konkurentai žada skųstis teismui

  • Teksto dydis:

Ukrainoje konkursą numerio perkėlimo paslaugai įdiegti laimėjus bendrovei "Dialink", kuri partnere yra pasirinkusi Lietuvos įmonę "Mediafon", konkurentai pažėrė įtarimų, esą konkurso sąlygos buvo specialiai pritaikytos Lietuvos įmonei ir žada skųstis teismams. "Mediafon" pralaimėjusiųjų įtarimus vadina laužtais iš piršto, rašo "Verslo žinios".

Iš šešių pretendentų dalis atkrito, nes neatitiko kvalifikacinių reikalavimų, tad dėl užsakymo kovėsi trise - "Ericsson" antrinė įmonė Ukrainoje, lenkų T4V ir ukrainiečių kompanija "Dialink", pasiūliusi žemiausią kainą - 71 mln. grivinų (2,589 mln. eurų). Konkursą laimėjo "Dialink", kuri partnere yra pasirinkusi Lietuvos "Mediafon" - lietuviai patieks techninę įrangą, reikalingą šiai paslaugai teikti.

Pasak pralaimėjusių tiekėjų, antrinės "Mediafon" įmonės ne kartą yra laimėjusios panašius konkursus įvairiose buvusio sovietinio bloko šalyse ir konkursų sąlygos tose šalyse esą būdavusios tokios, kad atrodė tarsi specialiai pritaikytos būtent "Mediafon". Tuo metu pati bendrovė kaltinimus vadina nepagrįstais.


Šiame straipsnyje: MediafonDialinkteismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių