Reaguoja į situaciją: „Senukai“ mažina tūkstančių prekių kainas

  • Teksto dydis:

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Senukai“ sumažino kainas daugiau kaip 7 tūkst. prekių. Šiuo sprendimu siekiama vartotojams ir verslo klientams padėti lengviau įveikti neapibrėžtumo laikotarpį.

„Atsižvelgę į ekonominę situaciją ir klientų poreikius, šiuo sprendimu siekiame padėti jiems taupyti įsirengiant ar atnaujinant namus, įsigyjant kitų reikalingų prekių. Nuo šiol mūsų klientai galės greitai ir patogiai rasti prekes mažesnėmis kainomis – jos bus žymimos žaliais kainoženkliais“, – sako „Kesko Senukai“ grupės rinkodaros direktorius Vytautas Romeika.

Kainos sumažintos visose prekių kategorijose – nuo statybinių medžiagų, santechnikos, remonto prekių, buitinės technikos iki gyvūnų, mokyklinių prekių, žaislų ir daugelio kitų. „Žalias kainas“ prekybos tinklo klientai ras kiekvieną dieną, jiems nereikės laukti akcijų.

Pasak V. Romeikos, stiprėjant daugiakanalės prekybos svarbai, „žalios kainos“ galios ir fizinėse, ir elektroninėje parduotuvėse bei apsiperkant per mobiliąją aplikaciją. Prekes mažesnėmis kainomis galės įsigyti ir nedalyvaujantys lojalumo programoje klientai.

„Kesko Senukai“ valdomą prekybos tinklą sudaro 94 nuosavos ir franšizės pagrindu veikiančios parduotuvės Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Bendrovei priklauso ir elektroninę prekybą plėtojanti „Kesko Senukai Digital“, valdanti elektronines parduotuves „Senukai.lt“, „1A.lt“, „K-Senukai.lv“, „1A.lv“, „K-Rauta.ee“ ir „1A.ee“.


Šiame straipsnyje: senukaimažina kainas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rūtenis

Rūtenis portretas
Esu tikras ir netgi labai giliai įsitikinęs, kad visi be išimties visi visi prekijai taip dieną naktį ir galvoja kaip čia padaryti gera ir tik gera savo pirkėjams, o apie viršpelnius tai veja šalin tokias mintis kuo toliau. Čia kaip tik ir prisiminiau seną ekonomikos klasiko pasakymą apie tai, ko tik nepadarys kapitalistas dėl 300 procentų pelno- jo motinos gyvybė jam nebūtų kliūtis tam pasiekti.

ha

ha portretas
tai dabar teks vaiksciuoti su mikroskopu, kai kainas sumazins

:]

:] portretas
Absoliučiai plėšriausias tinklas. Jei važiuoti, tai tik iš bėdos ir triskart patikrinus kainas kitur.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių