Vilniaus psichikos sveikatos centras už 5,18 mln. eurų parduoda pastatų kompleksą Vasaros gatvėje

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto psichikos sveikatos centras už 5,18 mln. eurų parduoda 7 pastatų kompleksą sostinės Vasaros gatvėje, skelbia „Verslo žinios“.

Ligoninės aukcione parduodami statiniai išsidėstę panaudos teise valdomame valstybiniame sklype, jų plotas siekia 2,6 tūkst. kv. m. – parduodami 1–2 aukštų pastatai su mansarda, jie yra gydymo ir administracinės paskirčių. Trys iš septynių pastatų yra įtraukti į Kultūros vertybių registrą.

„Naujo psichikos sveikatos centro korpuso, leidusio optimizuoti veiklą ir atlaisvinti istorinių statinių kompleksą, statybos baigtos 2024-ųjų birželį. Dar šiek tiek užtruks baldų gamyba ir skyrių perkėlimo darbai“, – portalui sakė Vilniaus miesto psichikos sveikatos centro direktorius Martynas Marcinkevičius.

Aukciono pabaiga planuojama rugsėjo 19 d., o visiškai perduoti patalpas naujajam šeimininkui ligoninė planuotų maždaug už pusmečio, o vėliausiai po metų nuo pardavimo.

Kaip jau skelbė portalas, užsakymą už 9,9 mln. eurų Vasaros g. 5 statyti Gerontopsichiatrijos, Ūmios psichiatrijos ir Psichosocialinės reabilitacijos 4,2 tūkst. kv. metrų ploto ligoninę gavo statybos įmonė „Naresta“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Leiskite paklausti

Leiskite paklausti portretas
O kaip ten su garsiaja palata visatos paveldetojui?

vaizdelis

vaizdelis portretas
, kad psichikos monstrams encefalitinė erkė įkando prieš pusmetį .............dabar nusirenginėja senus drabužėlius ir į vandenį puola profilaktikai

Jonas

Jonas portretas
Suskiepino visus nuo covido ,dabar pastatė psichikos ligoninę.Manau ne visi žino, koks pašalis poveikis skiepų nuo Covito yra .Patys Amerikos medicinos mokslininkai rašė ,kad skiepų sudėtyje yra medžiagų ,kurios sukelia psichinius susirgimus.O visi skiepai yra panašios sudėties,tik pavadinimai skiresi.O psichinių susirgimų ligoninės atsiradimas patvirtina tą.Nuo skiepų žmogui kraujas kreša ir prischiniai susirgimai atsiranda.Tai va ,pristatys dar ne vieną psichuškę Lietuvoje.O laimėjo antivakseriai,pasirodo kad jie protingiausi..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių