Daugiau detalių 4-metės nužudymo byloje: nusikaltimu įtariama motina atsisakė dukrą gaivinti?

  • Teksto dydis:

Aiškėja daugiau detalių apie Vievyje esančiuose namuose galimai nuskandintą 4-metę.

Kaip rašo lrytas.lt, šį kraupų nusikaltimą galimai įvykdžiusiai motinai įtariamas psichikos sutrikimas. Taip pat, kaip teigiama, mergaitės motina, pranešusi, kad vonioje nuskendo jos dukra, atsisakė vaiką gaivinti.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams penktadienį susisiekus su Bendrojo pagalbos centro (BPC) atstove Vilma Juozevičiūte, pastarojo fakto ji sakė negalinti nei patvirtinti, nei paneigti, nes tai – ikiteisminio tyrimo medžiaga.

Po tragedijos 32-ejų įtariamoji 4-metės mama buvo paguldyta į ligoninę.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Apie nelaimę sužinoję aplinkiniai gyventojai buvo šokiruoti. „Mažą vaiką paskandinti motinai, kaip čia nešokiruos? Galima išprotėti. Jie turėjo tik tą vieną mergaitę“, – LNK žurnalistams sakė jaunos šeimos kaimynė.

„Sakė, kad moteris – tvarkinga. Visada būdavo su vaiku. Daugiau aš nieko nemačiau. Tik mačiau, kai vyras namą vienas remontavo“, – pasakojo kita moteris.

Mažą vaiką paskandinti motinai, kaip čia nešokiruos?

„Niekas netikėjo, kad čia taip gali būti“, – stebėjosi jaunas vyras.

Primename, kad apie įvykį pareigūnai buvo informuoti ketvirtadienį apie 15.50 val. Pranešta, kad Elektrėnų savivaldybėje, Vievyje, namuose rastas mirusios, galimai nuskandintos, mergytės kūnas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl savo artimojo giminaičio ar šeimos nario nužudymo, už tai baudžiama laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki 20 metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau, kad atsakymas

Manau, kad atsakymas portretas
Kas jums su galva negerai? Jus isvis suprantate apie ka kalbat? Gaivinti moteris atsisake, kai skambino TELEFONU GREITAJAI, kai salia NIEKO NEBUVO. Tuo metu dispecere bet kokiu atveju aiskina skambinanciajam, kaip nukentejusi gaivinti, kol ATVAZIUOS PAGALBA. Prie ko cia medikai, jei ju nebuvo tuo metu. Jei medikai butu buve salia, butu gaivine ir neklause mamos. Dieve mano, ant kiek proto nera, kad komentuoja absoliucias nesamones.

Manau,kad.....

Manau,kad..... portretas
Medikų profesija ir Hipokrato priesaika.duoda teise gaivinti ir gelbėti zmogu.Sioje situacijoje ,manau, nereikėjo atsižvelgti į priepuolio ištiktos motinos reakcija.Gal butų viskas pasibaige teigiama linkme ir mama padėkotų. Kodel tokie zmones be nuomones.

Anonimas

Anonimas portretas
mama ligonis
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių