Paskutinėje kontrolinėje dvikovoje „Kauno“ iššūkis lygos laimėtojams

Balandžio 26 dieną, penktadienį, Kauno Nacionalinės futbolo akademijos (NFA) stadione įvyks paskutinis Geltonai Žalių išbandymas prieš naująjį sezoną. Futbolo bendruomenės klubas (F.B.K.) „Kaunas“ draugiškose rungtynėse susitiks su praeitų metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) II lygos, Pietų zonos nugalėtojais – Prienų „Rūdupio“ futbolininkais.

Tęsdami pasiruošimą naujam sezonui, „Kauno“ futbolininkai jau sužaidė 4 rungtynes – du kartus susitiko su NFA ekipa, kartą su LFF I lygos dalyviu Kazlų Rūdos „Šilu“ ir LFF III lygos dalyviais – Vilniaus „Prelegentais“.

Apie Prienų ekipos pasirengimą naujajam sezonui, jokios informacijos viešai nėra pateikiama.

Geltonai Žali bene visą pasiruošimo naujajam sezonui periodą, praleido gerindami fizinį pasirengimą ir tik šiomis dienomis pradėjo gludinti taktinius pasiruošimo manevrus.

„Lyginant su pirmaisiais, fizinio pasirengimo testais, vyrai smarkiai patobulėjo ir aiškiai matosi, jog fizinė komandos forma šiuo metu yra gera. Netrukus bus atliekami pakartotiniai fizinio pasirengimo testai ir jie turėtų parodyti, ar pavyko pasiekti iškeltus tikslus“, - sakė F.B.K. „Kauno“ vyr. trenerio asistentas Gintautas Vaičiūnas.

Tiek kauniečiai, tiek ir Prienų futbolininkai, praleis pirmąjį pirmenybių turą, todėl nutarta jėgas išmėginti draugiškose rungtynėse. Šiame susitikime, Geltonai Žalių gretose ekipos treneriai planuoja jau mažiau eksperimentų komandos sudėtyje ir žada remtis pagrindiniais komandos futbolininkais, kurių sudėtis buvo patvirtinta šios savaitės pradžioje.

Tiesa, verta paminėti, jog šiuo metu „Rūdupio“ garbę gina ir buvę Kauno futbolo beisbolo klubo futbolininkai, Tadas Straleckas, Deividas Pašukevičius, Jaunius ir Audrius Juozaičiai.

Net neabejojama, jog būsimi varžovai, praeitais metais triumfavę pirmenybėse ir šį sezoną sieks apginti nugalėtojų titulą, tuo tarpu trečioje pagal pajėgumą, Lietuvos futbolo lygoje debiutuosiantys Geltonai Žali, dar tik sieks tinkamai įvertinti savo jėgas, šiame lygmenyje.

Rungtynės su Prienų „Rūdupiu“ įvyks NFA stadione, penktadienį, 20:15 val. Įėjimas į rungtynes, kaip ir įprasta – nemokamas, todėl laukiame gausaus būrio sirgalių, kurie padėtų pergalingai užbaigti pasiruošimą LFF II lygos kovoms.

F.B.K. „Kaunas“ – Prienų „Rūdupis“

Penktadienis, balandžio 26 d.

NFA stadionas (Aukštaičių g. 51), 20:15 val.
Įėjimas – nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių