Prie bilietų į „Red Hot Chili Peppers“ nutįso eilės (atnaujinta 13.40)

Pirmadienį 10 val. prasidėjo bilietų prekyba į 2012 m. liepos 28-ąją Lietuvoje vyksiantį „Red Hot Chili Peppers“ koncertą. 70 mln. albumų pardavusių amerikiečių koncerto pigiausi bilietai – stovimi – kainavo 150 litų, tačiau jų neliko per valandą.

„Pirmieji 500 bilietų buvo išpirkti vos per porą minučių. Ir čia labiausiai pasisekė tiems, kurie pirko internetu. Maždaug per valandą buvo parduoti likę stovimi bilietai. Žmonėms pasakėme, kad gali būti vykdomi bilietų atšaukimai, taigi laukiantys, jei pasiseks, dar gali tikėtis įsigyti pigesnį bilietą“, - sakė „Ticketpro“ darbuotojas Simonas Meižis.

Likę bilietai – tik sėdimi, jų kaina yra nuo 202 iki 257 litų. Apie 11.30 val. pigiausių sėdimų bilietų dar buvo, kiek, S.Meižis tiksliai pasakyti negalėjo.

„Negaliu pasakyti tikslaus skaičiaus, nuolat skamba telefonas, žmonės intensyviai juos perka internetu. Vienu metu, kai tikrinome, prie interneto buvo prisijungę 800 žmonių. Ar stovintys eilės gale gali tikėtis bilietų už šią sumą, tikėkimės, kad taip. Sunku pasakyti“, - situaciją piešė pašnekovas.

Tiesa, tokiu laiku eilės galą jau buvo galima matyti. Eilėse stovintys žmonės teigė, jog bilietų laukia jau daugiau nei tris valandas. „Stovime čia daugiau nei tris valandas. Kai atėjome, eilė buvo milžiniška. Žinome, kad pigiausių bilietų jau nebėra, bet svarbiausia išvis jų gauti, nes ši grupė yra viena mėgstamiausių“, - sakė eilėje stovintis Benas.

Ką tik įsigijęs bilietus Tadas su draugais pasakojo esą šiek tiek nusivylę. „Čia atvažiavome apie pusę devynių, dabar jau yra pusę dvylikos. Ilgai teko laukti, savijauta bloga, nes gavome tik sėdimus bilietus“, - teigė muzikantų gerbėjai.

Ilgus metus lauktų amerikiečių pasirodymas mūsų šalyje įvyks 14 tūkst. žmonių talpinančioje Kauno „Žalgirio” arenoje. Prieš tai hitų „Under The Bridge“, „Give It Away“, „Californication“, „By The Way“ bei „Scar Tissue“ atlikėjai surengs savo koncertus Varšuvos oro uoste, Rusijos, Ukrainos, Prancūzijos bei Šveicarijos futbolo stadionuose. Po koncerto Kaune liepos 30 d. „Red Hot Chili Peppers“ koncertuos Taline po atviru dangumi Dainų slėnyje, kur tikimasi sulaukti net 70 tūkst. žmonių.

Kauno arenos scenoje išvysime dar niekada Lietuvoje nekoncertavusios grupės lyderį ir vokalistą Anthony Kiedį, charizmatišką bosistą Flea, būgnininką Chadą Smithą ir naujausią grupės narį gitaristą Joshą Klinghofferį. Lietuvoje bei Estijoje „Red Hot Chili Peppers“ pratęs turą po pasaulį, kuris baigsis tik 2013 m. Turo metu roko grandai pristato savo naująjį albumą „I'm With You“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Nieko tokio ypatingo ju kuryboje nematau...Eiline grupe, tik ganetinai isreklamuota
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių