Sekso maniakas neprisimena, kiek išprievartavo žmonių

Pareigūnai įtaria, kad daugiau nei prieš pusmetį sulaikytas 23 metų vilnietis Arturas Vasilevskis galėjo nusikalsti ne tik Vilniuje, bet ir Lentvario apylinkėse.

Teisėsaugininkai baigė ikiteisminį tyrimą dėl šešių merginų ir mažamečių mergaičių seksualinio prievartavimo.

Byla perduota teismui, tačiau prokurorai įtaria, kad nukentėjusiųjų gali būti daugiau.

„Kaltinamais nurodė, kad jis galimai yra padaręs ir daugiau nusikalstamų veikų, būtent, seksualinių prievartavimų.

Nustatę šešias nukentėjusiąsias norime visuomenės pagalbos: gal dar yra merginų ar mergaičių, kurios yra nukentėję nuo šio asmens“, – atsiliepti aukas prašo prokuroras Liutauras Rudzevičius.

Pernai nuo gegužės Vilniuje siautėjęs įtariamasis buvo sulaikytas praėjusių metų rudenį. Parkeliuose vilnietis aukoms pagrasindavo peiliu ir jas prievartaudavo.

Anot prokurorų, įtariamasis visiškai pripažino kaltę, tačiau tiksliai neatsimena kada pradėjo daryti nusikaltimus. Jis sako, kad jam tada galėjo būti apie 16 metų.

Įtariamasis A. Vasilevskis anksčiau keturis kartus buvo baustas administracine tvarka, tačiau neteistas. Valstybinės teismo psichiatrijos tarnybos ekspertai nustatė organinį įtariamojo asmenybės sutrikimą, situacinę depresinę reakciją, tačiau tai jam netrukdo suprasti savo veiksmų esmės ir jų valdyti. Darydamas nusikaltimus jis neturėjo psichikos sutrikimų.

Nuo   A. Vasilevskio nukentėjusius žmones Vilniaus apskrities policijos kriminalisai prašo paskambinti tel. (5) 271 61 30.



NAUJAUSI KOMENTARAI

raskila

raskila portretas
kastruoti tokius išgamas,o tai kalėjime,juos dar išlaikyti reikia ,-varguolių sąskaita.matai jis neatsimena,-arba nenori atsiminti,fu..bjaurybė

na

na portretas
visi prevartautojai ir pedofilai yra savaip psichai,sodinti tokius iki gyvos galvos,nes jie ir toliau darys nusikaltimus

nesuprantu

nesuprantu portretas
tipo 6 dar maza, dar tampikime guma--kam luosint kitu gyvenima --sodinti sita dievo klaida 120 metu--uz kiekviena po 20 ir baigta byla. Ar ne taip?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių