Paaiškėjo daugiau detalių apie lagaminuose aptiktus vyrų palaikus: aukos – buvę sugyventiniai

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Jungtinėje Karalystėje, ant vieno garsiausių šalies tiltų, buvo aptikti du lagaminai su žmogaus palaikais. Kaip atskleidė policija, aukos – du vyrai ir buvę sugyventiniai. Su jais apsistojęs jaunas vyras kaltinamas žmogžudyste.

Kaip pranešė „Sky News“, 34-erių įtariamasis Yostinas Andresas Mosquera buvo apkaltintas dviejų vyrų, 62-ejų Alberto Alfonso ir 71-erių Paulo Longwortho, nužudymu. 

Liepos 10 dieną du lagaminai buvo rasti ant Kliftono kabančio tilto Bristolyje, o penktadienį aukų bute, vakarų Londone, buvo rasti kiti palaikai.

A. Alfonsas ir P. Longworthas anksčiau susitikinėjo ir vis dar gyveno kartu bute Shepherd's Busho mieste. Policija pranešė, kad įtariamasis aukas pažinojo ir pas juos buvo trumpam apsistojęs.

P. Longworthas buvo britas, o A. Alfonsas kilęs iš Prancūzijos, tačiau turėjo Didžiosios Britanijos pilietybę.

Nusikaltimo aukos – 62-ejų A. Alfonsas ir 71-erių P. Longworthas. Socialinių tinklų nuotr.

„The Sun“ šaltinių teigimu, buvę sugyventiniai, iš kurių vienas naudojosi neįgaliojo vežimėliu, prieš dingdami planavo keliauti į Bristolį.

Anot „Daily Mail“, policija teigė nemananti, kad nužudymas turėjo „homofobinių motyvų“, tačiau iš pradžių incidentą priskyrė „neapykantos nusikaltimui“.

Kaip pranešta anksčiau, policijos pareigūnams trečiadienio vakarą buvo pranešta apie įtartinai atrodantį vyrą ant Kliftono kabančio tilto.

Atskubėję į įvykio vietą, pareigūnai rado du lagaminus su žmogaus palaikais. Įtariamasis jau buvo pabėgęs iš įvykio vietos.

Y. A. Mosquera ankstyvą šeštadienio rytą Bristolyje buvo sulaikytas ginkluotų policijos pajėgų.

„Žinau, kad šis baisus incidentas sukels susirūpinimą ne tik Shepherd's Busho gyventojams, bet ir platesnei LGBTQ+ bendruomenei visame Londone. Nors tyrimas vis dar vyksta ir yra gana ankstyvoje stadijoje, šiuo metu mes neieškome kitų įtariamųjų, susijusių su šiomis dviem žmogžudystėmis“, – tyrimą komentavo komisaro pavaduotojas Andy Valentine'as.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
meilės trikampis?

smalsutis

smalsutis portretas
3.14...ų m e i l ė s t r i k a m p i s ar piramidė?

Juodulys

Juodulys portretas
Jaunas juodzius pas juos gyveno, jais naudojosi, o paskui ...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių