E. Muskas socialiniame tinkle „X“ surengė pokalbį su D. Trumpu

  • Teksto dydis:

Respublikonų kandidatas į prezidentus Donaldas Trumpas (Donaldas Trumpas) pirmadienį socialiniame tinkle „X“ davė interviu milijardieriui Elonui Muskui (Ilonui Maskui).

Per pokalbį, kurį lydėjo techniniai nesklandumai, D. Trumpas vaizdžiai papasakojo apie pasikėsinimą jį nužudyti ir pažadėjo didžiausią JAV istorijoje deportaciją, jei lapkričio mėnesį bus išrinktas naujuoju Jungtinių Valstijų prezidentu.

„Jei nebūčiau pasukęs galvos, dabar su jumis nekalbėčiau – kad ir kaip man patiktumėte“, – D. Trumpas sakė „X“ savininkui E. Muskui.

Technologijų magnatas teigė, kad D. Trumpo griežtumas reaguojant į praėjusį mėnesį įvykusį šaudymą yra nepaprastai reikšmingas nacionaliniam saugumui.

„Čia tikrai yra kietų veikėjų, – sakė E. Muskas. – Ir jei jie nemano, kad Amerikos prezidentas yra kietas, jie darys tai, ką nori“.

Dvi valandas trukęs pokalbis, nors ir vienpusis, mažai ką atskleidė apie D. Trumpo planus, jei jis taptų prezidentu. Daugiausia laiko D. Trumpas skyrė neseniai įvykdytam pasikėsinimui nužudyti, nelegaliai imigracijai ir savo planams panaikinti vyriausybės reguliavimą, taip pat negailėjo kritikos JAV prezidentui Joe Bidenui (Džo Baidenui).

Jei nebūčiau pasukęs galvos, dabar su jumis nekalbėčiau – kad ir kaip man patiktumėte.

Be to, respublikonų kandidatas atmetė klimato kaitą, dėl kurios, pasak jo, jūros lygio kilimas tiesiog sukurs daugiau galimybių nekilnojamajam turtui.

„Didžiausią grėsmę kelia ne visuotinis atšilimas, dėl kurio vandenynas per ateinančius 400 metų pakils viena aštuntąja colio dalimi“, – pareiškė jis E. Muskui.

„Turėsite daugiau nuosavybės prie vandenyno, tiesa? Didžiausia grėsmė yra ne tai. Didžiausia grėsmė yra branduolinis atšilimas, nes dabar turime penkias šalis, kurios turi didelę branduolinę galią, ir turime neleisti, kad kas nors nutiktų su tokiais kvailiais žmonėmis kaip Baidenas“, – pridūrė D. Trumpas.

D. Trumpo ir E. Musko pokalbis prasidėjo vėluodamas daugiau nei pusvalandį, todėl daugelis prisijungusiųjų negalėjo jo klausytis tiesiogiai.

E. Muskas nurodė, kad platforma patyrė kibernetinę ataką. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
Tikri “amerikonai” - parazitai… išgręžti, išdurti, išnaudoti …” o po manęs nors ir tvanas”…
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių