Estija griežtina patikras Rusijos pasienyje

  • Teksto dydis:

Estija prie savo rytinės ES išorės sienos su Rusija įvedė visišką muitinės kontrolę. Vyriausybės sprendimu, nuo ketvirtadienio įgyvendinama griežtesnė patikra kelių ir geležinkelių sienos kirtimo punktuose Narvoje, Koiduloje ir Luhamoje – ji keičia keleivių ir automobilių kontrolę, kuri iki šiol buvo vykdoma atsižvelgiant į rizikas.

Taip norima užkirsti kelią ES sankcionuojamų prekių gabenimui ir tranzitui per Estiją.

Estijos mokesčių ir muitinės departamentas paragino sieną kertančius asmenis neturėti su savimi draudžiamų prekių. Taip pat esą turi būti suplanuota daugiau laiko sienos kirtimui. Pasak muitinės vadovo Voldemaro Linno, ateityje bus tikrinamas kiekvienas asmuo ir kiekvienas automobilis.

Nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios ES inicijavo 14 sankcijų paketų prieš Rusiją, kurie numato ir daug prekybos ribojimų. Ypač daug pažeidimų, V. Linno teigimu, fiksuojama sienos perėjoje Narvos mieste. Čia mažiausiai vienas žmogus per valandą grąžinamas atgal dėl sankcijų pažeidimų.


Šiame straipsnyje: EstijaRusijapasienissankcijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kaip sinagoga talino priemiesty? jau veikia idomu is muro ar medzio ir kas sumokejo tai saugoti butyna kartu su siuo personalu ir dar idomu ar F.K buvo jos pasventinime ir skandinavijos salis ne tokia nekenciama kaip kgb litva uzsislaptynusi 75/ genseko pagalba pasirasiusio sutarty su J.K kurio /meile/ batkai prabudo su bobulka nes tik dabar prisimine kad ten gime o dabar kur ? buktai su rusoligarhais ardys putkos diktatura??//
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių