Kenijos policija: įtariamas serijinis žudikas prisipažino nužudęs 42 moteris

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Kenijos policija pranešė, kad pagrindinis įtariamasis, suimtas Nairobio šiukšlyne aptikus sumaitotus moterų kūnus, prisipažino nužudęs 42 moteris.

„Įtariamasis prisipažino suviliojęs, nužudęs ir į sąvartyną išmetęs 42 moterų kūnus“, – žurnalistams sakė Kriminalinių tyrimų valdybos vadovas Mohamedas Aminas.

Anksčiau pirmadienį Kenijos policija pranešė sulaikiusi įtariamą „serijinį žudiką“, kai Nairobio šiukšlyne buvo aptikti devyni sumaitoti kūnai. „Šį rytą suėmėme pagrindinį įtariamąjį“, – žurnalistams sakė M. Aminas. „Turime reikalą su serijiniu žudiku, psichopatu serijiniu žudiku, negerbiančiu žmogaus gyvybės. Turime antrąjį įtariamąjį, kuris buvo sučiuptas su vienos iš aukų telefonu“, – sakė pareigūnas.

Pasak policijos, 33 metų pagrindinis įtariamasis buvo sulaikytas apie 3 valandą nakties prie baro per bendrą Kriminalinių tyrimų valdybos ir Nacionalinės policijos tarnybos operaciją. Iki šiol rasti iš viso devyni lavonai, pirmadienį bus atliktas aukų skrodimas.

Nuo penktadienio iš šiukšlių krūvos Mukuru lūšnyno rajone sostinės pietuose buvo ištraukti sumaitoti ir sukapoti bei į plastikinius maišus sugrūsti kūnai, tai sukėlė siaubą šalyje. Policija sekmadienį pranešė, kad visi aštuoni rasti lavonai buvo moterų.

Savaitgalį nusikaltimo vietoje tvyrojo įtampa, policija paleido ašarines dujas, kad išvaikytų įsiutusius gyventojus. Šie atradimai atkreipė dėmesį į Kenijos policiją ir padidino spaudimą prezidentui Williamui Ruto, kuris stengiasi suvaldyti krizę, kilusią visoje šalyje pratrūkus antivyriausybiniams protestams, per kuriuos žuvo dešimtys demonstrantų.


Šiame straipsnyje: Kenijaserijinis žudikasaukos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių